КАК ДА ПОРЪЧАМ


Поръчката от www.bmpng.com става по следния начин:

Стъпка 1:
Избирате харесания от вас артикул и разглеждате описанието и детайлите, посочени за него. Ако сте решили да закупите продукта, натискате бутон "Добави в количката". Можете да изберете количеството (броя) на артикула, цвят, размери и др. от опциите за това.

Стъпка 2:
За да продължите, е необходимо да се регистрирате, като въведете e-mail и парола. След това попълвате данните за доставка на желаната от вас стока. Избирате метод на плащане, метод на доставка, описвате вашите специални изисквания, ако има такива.

Можете да направите поръчка и без регистрация, като в този случай няма да можете да виждате историята на извършените от вас поръчки.

Стъпка 3:
Потвърждавате вашата поръчка. При непотвърждаване поръчката ви се анулира автоматично.От момента на вашето потвърждаване поръчката ви се регистрира при нас и на посочения от вас е-mail адрес получавате автоматично генериран от системата e-mail, чрез който се потвърждава вашата поръчка.

Допълнително ще се свържем с вас по телефон или e-mail за потвърждаване на поръчката и уточняване на детайлите.

Срокът за комплектоване на поръчката е от 1 до 3 работни дни и зависи от наличността на поръчаните продукти.

Чрез e-mail ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер вашите покупки и при възможност кога точно ще ви посети куриер.

Ако срещате затруднения или имате допълнителни въпроси, пишете ни на bmpng@abv.bg или се обадете на посочените телефони .