ПЕЛЕТНА КАМИНА ПРИТИ PLS

Категории
Базова цена: 1 800,00 лв.

ОПИСАНИЕ :

Пелетната камина „Прити PLS” е предназначена да удовлетвори изискванията за комфортно отопление на различни по предназначение помещения. Подходяща е за отопление на офиси, магазини, клубове, заведения за хранене, вили и други съответстващи на топлинната мощност на камината. Отопление на жилищни помещения. Подходяща е за едно помещение или две съседни, ако има възможност за обмен на въздух. Може да се ползва и когато не е необходимо да се отоплява цялото голямо жилище, а само обитаемата част от него. В корпуса на камината е вграден вентилатор за стаен въздух с ниско ниво на шум, с 3 избираеми режима на работа. Горивото на камината е дървесни пелети Ф 6mm/30mm клас А1. Не се допуска употреба на други горива и отпадъци.
Пелетите се насипват в бункер и чрез шнеково дозиращо устройство се доставят в специално конструирана стоманена пота (кошничка) за изгаряне, според избраната настройка. Тази горивна пота е изпълнена от устойчива на високи температури легирана стомана. Първоначално насипаните в кошничката пелети след стартиране се разпалват автоматично посредством електрически нагревателен патрон – запалител, който след това програмата 4 изключва. През скарата на кошничката постъпва организирано необходимият за горенето въздух. При екстремни положения – пълно запушване или голямо съпротивление на въздуховода или димохода – кюнци и комин, след предупреждение камината се изключва аварийно и показва съответната аларма. Пепелта като остатък от изгарянето на горивото се събира в пепелник. Димните газове се изхвърлят в комина принудително посредством вграден димен вентилатор, управляван според направените настройки и режима на работа. Цялостната работа на камината се управлява интелигентно от вграден електронен блок – специализиран контролер. В него са програмирани необходимите фабрични и потребителски настройки за работа;
С цел опазване здравето, живота и имуществото на потребителя са предвидени необходимите защити, които преустановяват работата на камината при неправилни и предвидимо опасни режими на работа.
 
Характеристики
Вид на горивото Пелети клас А1- 6мм/30мм
Топлинна мощност на излъчване 8 кВ
Коефициент на полезно действие (КПД) 91.7 %
Диаметър на димоотвода 80 мм
Разход на пелети 0.5 - 1.75 кг/ч
Вместимост на бункера за пелети 13.5 кг
Размери [ВxШxД] 970 х 660 х 280 мм
Тегло 76 кг
Необходима тяга на комина [Pa] 12
Ел. захранване /консумация [V/Hz/W] АС 230V 50Hz / 100 W
CO при 13% O2 [mg/Nm3] 0.0199%
Обем на пепелника 2.4 Л
Продуктът е успешно добавен в количката
1 800,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!