КАМЕРА ЗА ВГРАЖДАНЕ НА ТВЪРДО ГОРИВО С ВОДНА РИЗА ПРИТИ 2C W28

Категории
Базова цена: 2 147,00 лв.

ОПИСАНИЕ :

Всички камини на „Прити 95“ ООД са произведени с цел отопление на битови и обществени помещения използвайки твърдо гориво. Богатата гама от модели Ви позволява да изберете точната камина за всички ваши нужди.

Всички модели са изработени от основна, корпусна ламарина с дебелина 2мм и плоча 3-4мм. Оборудвани са с чугунена скара, вратички за зареждане, пепелник, тухлена облицовка, клапа за регулиране на тягата на комина. Горивните камери са с термошокова стъклокерамика, а фурните със закалено стъкло.

За изчисляване на необходимата мощност, имайте предвид, че за отоплението на 1М3 от помещението е необходима мощност от 30 до 180 W, в зависимост от изложението и изолациите, от външната температура и ветровете.

Благодарение на дългогодишният си опит и многократни изследвания „Прити 95“ ООД са успели да достигнат оптимални характеристики и всеки модел камина достига до 80% коефициент на полезно действие.

Водна риза

Камината с водна риза работи на принципа на котел за водно отопление. Предимството на този вид отоплителни системи е максималното използване на топлината, отделяща се при горивния процес. При този метод топлината от горивната камера се отвежда до отдалечени  и труднодостъпни за обикновен топлообмен помещения с цел поддържането на равномерна температура и топлинен комфорт. Камината с водна риза не трябва да работи без вода в отоплителната система.

 

Характеристики
Вид на горивото Твърдо гориво
Топлинна мощност на излъчване 5 кВ
Топлинна мощност на водната риза 28 кВ
Коефициент на полезно действие (КПД) 81 %
Обем на водната риза 28 л
Диаметър на димоотвода 200 мм
Връзки за студена и топла вода 1 "
Размер на горивната камера 535 х 570 х 360 мм
Размер на отвора на горивната камера 580 х 290 мм
Размери [ВxШxД] 840 х 700 х 660 мм
Тегло 185 кг
Продуктът е успешно добавен в количката
2 147,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!